Ştiri din Transilvania

Un bărbat din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru pui de câine

Un bărbat de 34 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru câine nou născuți

Un bărbat din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru pui de câine/Imagine generică

 

 


Un bărbat de 34 de ani din Ighişul Nou, județul Sibiu, s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru pui de câine, care aveau doar una - două zile de la naștere şi a târât-o pe mama căţeilor, cu o sfoară, informează Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

 


„La data de 14 martie a.c., în jurul orei 16,00, o medieşeancă a sesizat poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Sibiu cu privire la faptul că, pe strada Morii din localitatea Ighişul Nou, un bărbat târăşte un câine şi transportă mai mulţi pui de câine într-o plasă. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

În urma intervenţiei rapide a poliţiştilor din cadrul Biroului de Ordine Publică Mediaş, s-a reuşit identificarea persoanei în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ighişul Nou, în curtea imobilului unde domiciliază bărbatul, într-o plasă aflată într-un tomberon, fiind găsiţi abandonaţi patru pui de câine, având 1-2 zile de la naştere. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că bărbatul, după ce ar fi târât câinele pe stradă, l-a predat unui adăpost de animale”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, „în cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de maltratarea şi schingiuirea animalelor, respectiv despărţirea puilor de mamă până la vârsta de opt săptămâni de viaţă”.


Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, cei patru căței împreună cu mama lor au fost adoptați de către femeia care a sesizat poliția.
 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Un șofer din Cluj a călcat, fără milă, un câine care stătea pe mijlocul drumului

Câine aruncat din portbagajul unui BMW, direct în stradă. Un clujean a alertat poliția. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter