Actualitate

Câine aruncat din portbagajul unui BMW, direct în stradă. Un clujean a alertat poliția. FOTO

Un bărbat a fost filmat sâmbătă, 11 decembrie, în jurul orei 15.00, pe Calea Armatei Române din centrul Careiului, în timp ce își abandona câinele.

Câine aruncat din portbagajul unui BMW, direct în stradă. Un clujean a alertat poliția. FOTO/ SURSA FOTO:portalsm.ro Câine aruncat din portbagajul unui BMW, direct în stradă. Un clujean a alertat poliția. FOTO/ SURSA FOTO:portalsm.ro

 

Într-o înregistrare făcută sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe Calea Armatei Române din centrul Careiului, se poate observa cum proprietarul unui BMW parchează în faţa unor magazine, deschide porbagajul şi scoate un câine dintr-un sac, îl pune pe șosea, iar apoi pleacă, scrie portalsm.ro


Incidentul a fost surprins de un clujean, care a alertat Poliția Municipiului Carei. Bărbatul care a abandonat câinele riscă o amendă între 1.000 și 3.000 de lei.

„Cățelușul este foarte speriat, foarte flămând, sigur a primit și o corecție de nesupunere de la domnul B.L., posesorul BMW-ului. Acum cățelușul este în foster la o minunată doamnă. Avem rugămintea să ne ajutați să-i găsim un foster, și pe urmă o familie cu suflet și cu empatie față de aceste suflete nevinovate. 


Careienilor, vă rugăm luați exemplul acestui domn din Cluj Napoca, de a avea atitudine față de orice faptă reprobabilă pe care vedeți că o face cineva certat cu legea, nu rămâneți indiferenți, este spre binele tuturor oamenilor corecți. Numai astfel vom putea schimba ceva, inclusiv în abandonarea câinilor”, au transmis reprezentanții Asociației Puffi Carei.

abonare newsletter