Actualitate

O femeie venită din Ucraina a murit imediat după ce a intrat în România

O femeie de 84 de ani care a venit din Ucraina a murit după ce a intrat în România.

O femeie venită din Ucraina a murit imediat după ce a intrat în România O femeie venită din Ucraina a murit imediat după ce a intrat în România

 

Femeia de 84 de ani avea probleme medicale și a decedat în urma unui unui stop cardio-respirator. Alarma s-a dat azi-noapte, atunci când femeia a început să se simtă rău.  Un echipaj de salvare s-a deplasat de urgență la centrul de cazare și au aplicat manevrele de resuscitare specifice.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Victima a fost cazată împreună cu rudele sale într-un cămin din Galați, destinat refugiaților din Ucraina. Apropiații femeii au confirmat că avea mai multe probleme medicale.

În acest moment, Gradul de ocupare a spaţiilor din cele şase centre regionale pentru cazarea solicitanţilor de azil este de 65%. Pe teritoriul României în acest moment se află 32.000 de cetăţeni ucraineni, dintre aceştia, 578 solicitând protecţia statului român în centrele de azil. 

CITEȘTE ȘI:

Ofensiva rusă, încetinită la Kiev. Magazinele alimentare și transportul publc din capitala Ucrainei, redeschise astăzi. VIDEO

10 copii și 7 mămici din Ucraina, cazați într-o localitate din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter