Ştiri din Transilvania

Tânără de 21 de ani, lovită MORTAL cu mașina de un polițist. Fata traversa strada

O tânără de 21 de ani a fost omorâtă pe trecerea de pietoni. Un polițist din Sibiu a lovit-o mortal cu mașina.

Tânără de 21 de ani, lovită MORTAL cu mașina de un polițist. Fata traversa strada Tânără de 21 de ani, lovită MORTAL cu mașina de un polițist. Fata traversa strada

 

 


Victima traversa strada când a fost lovită de o mașină de Poliție luni seara pe o stradă din orașul Agnita, județul Sibiu.

 


Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, tânăra era în stare de inconștiență. Medicii au încercat să o resusciteze, dar manevrele nu aveau succes.

Polițistul care a lovit-o pe fată este cercetat penal și administrativ. El lucrează la Postul de Poliție Brădeni.


„Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului, a rezultat faptul că polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita – Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă (...) În cauză, se întocmesc actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. La finalul cercetărilor va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita”, a transmis IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI:

Un infractor căutat internațional a scăpat de sub ochii polițiștilor din Cluj. A luat un taxi și s-a făcut nevăzut

Accident GRAV în Câmpia Turzii. Un pieton a fost lovit MORTAL de un șofer de 18 ani

abonare newsletter