Actualitate

Un infractor căutat internațional a scăpat de sub ochii polițiștilor din Cluj. A luat un taxi și s-a făcut nevăzut

Un bărbat din orașul Huedin, județul Cluj, a reușit să scape de polițiștii de frontieră de la Aeroportul Cluj-Napoca. Infractorul s-a făcut nevăzut în câteva momente.

Un infractor căutat internațional a scăpat de sub ochii polițiștilor din Cluj. A luat un taxi și s-a făcut nevăzut Un infractor căutat internațional a scăpat de sub ochii polițiștilor din Cluj. A luat un taxi și s-a făcut nevăzut

 

 


Infractorul s-a întors în Cluj cu avionul din Anglia și a scăpat „ca prin minune” de polițiștii de la Aeroportul Cluj, marți seara.

 


Bărbatul este condamnat la 1 an și jumătate de închisoare în Anglia și cercetat pentru diverse fapte și în alte țări, potrivit dejeanul.ro.

Când i-au fost scanate documentele la Aeroport, polițiștilor le-a apărut în sistem că persoana este dată în urmărire internațională. Atunci, infractorul a fost condus către o altă poartă, de unde trebuia dus într-o încăpere înainte de a fi transportat la secția de Poliție.


Atunci, într-un moment de neatenție al polițiștilor, infractorul s-a făcut nevăzut. Bărbatul a ieșit din terminal, cu mâinile în buzunar, și a urcat într-un taxi.

Când polițiștii au realizat că infractorul a plecat, au dat alertă în tot județul, iar la ieșire din oraș s-au pus filtre. Până la ora 22:00 bărbatul nu a fost găsit.


Dacă îl vedeți pe individ, nu ezitați să sunați la 112.

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Cluj, vinovat de favorizarea infractorului care i-a violat prietena. Mama lui l-a dat de gol

Chinezul cu mașina de lux furată, depistat la Cluj, a fost ajutat de jandarmii din Bihor acum câteva zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter