Ştiri din Transilvania

ACCIDENT GRAV în Sălaj! Două persoane au rămas încarcerate. FOTO

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineață în localitatea Pericei, județul Sălaj. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.

ACCIDENT GRAV în Sălaj! Două persoane au rămas încarcerate. FOTO ACCIDENT GRAV în Sălaj! Două persoane au rămas încarcerate. FOTO

 

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineața, pe Drumul Național 1H,  în localitatea Pericei, județul Sălaj, între o mașină și un microbuz. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un șanț.


În urma evenimentului, la intervenţie au fost solicitate în sprijin şi un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj TIM de la Detaşamentul Zalău.

Conform reprezentanțiilor ISU Sălaj, pompierii au descarcerat șoferii celor două autovehicule, cei doi fiind transportați la spital, alături de o altă persoană rănită.


Potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, citați de magazinsalajean.ro, din primele verificăriș efectuate la fața locului a reieșit faptul că, între două autoturisme, conduse de doi bărbați de 22 și 30 de ani, care circulau pe sensuri opuse, s-a produs o coliziune. În urma evenimentului, cei doi conducători auto, din Șimleu Silvaniei li comuna Crasna, au fost răniți grav și transportați la spital. Șoferul de 22 de ani din Crasna a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând să fie prelevate probe biologice.

 

CITEȘTE ȘI:

Un șofer de 20 de ani a căzut cu mașina într-o râpă de trei metri, lângă Tureni. Care este starea tânărului? FOTO

Accident într-o localitate din Cluj. Trei persoane au ajuns la spital după ce un șofer a intrat pe contrasens. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter