Ştiri din Transilvania

Tânăr din Bistrița, prins de două ori în trei zile că a furat alcool din hipermarket

Un tânăr de 22 de ani din Bistrița a fost prins de jandarmi când a încercat să jefuiască a doua oară în trei zile un hipermarket, pentru alcool.

Tânăr din Bistrița, prins de două ori în trei zile că a furat alcool din hipermarket Tânăr din Bistrița, prins de două ori în trei zile că a furat alcool din hipermarket

 

 


Un tânăr de 22 de ani din municipiul Bistriţa a fost prins vineri de jandarmi, pentru a două oară în trei zile, după ce a sustras o sticlă cu alcool dintr-un hipermarket, potrivit informării remise de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

 


În cursul zilei de miercuri, acesta furase două sticle cu băuturi alcoolice dintr-un alt hipermarket, cu care a reuşit să fugă, dar ulterior a fost depistat de un jandarm aflat în timpul liber pe drumul de centură al oraşului, pe baza semnalmentelor primite de la colegi.

De fiecare dată, tânărul de 22 de ani a ales să sustragă din magazine o cunoscută marcă de whiskey.


După furtul comis vineri după-masă, jandarmii au întocmit din nou, pe numele tânărului, acte de sesizare pentru infracţiunea de furt, care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

CITEȘTE ȘI:

Mașină de lux furată din Germania, confiscată de polițiștii din Cluj. La volan era un chinez

Un bărbat de 48 de ani, prins la furat de pești pe un lac din Câmpenești

abonare newsletter