Actualitate

Mașină de lux furată din Germania, confiscată de polițiștii din Cluj. La volan era un chinez

Polițiștii au depistat o mașină de lux furată din Germania, în timp ce un chinez o conducea pe drumurile județului Cluj.

Mașină de lux furată din Germania, confiscată de polițiștii din Cluj. La volan era un chinez

 

 


Mașina furată costa peste 70.000 de euro și a fost identificată în orașul Huedin.

 


Șoferul chinez care o conducea a fost dus la secția de Poliție, iar mașina de lux confiscată.

„Mașină de lux indisponibilizată de polițiști. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de tăinuire, în cadrul activităților fiind dispusă indisponibilizarea unui autoturism în valoare de peste 70.000 de euro.


În fapt, la data de 2 decembrie a.c., în urma investigațiilor operative derulate, polițiștii de investigații criminale au identificat în orașul Huedin un autovehicul înmatriculat în Germania, care figura ca fiind sustras de pe teritoriul respectivului stat. În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care ar fi utilizat autovehiculul, un cetățean chinez, în vârstă de 40 de ani, depistat în orașul Huedin și condus ulterior la unitatea de poliție. Autovehiculul în cauză a fost indisponibilizat pentru continuarea verificărilor, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Poliţiştii clujeni au depistat o maşină FURATĂ condusă de un şofer FĂRĂ CARNET

Șoferii bețivi au împânzit șoselele. Unul din ei, MORT de beat și FĂRĂ PERMIS în mașina FURATĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter