Actualitate

Un bărbat de 48 de ani, prins la furat de pești pe un lac din Câmpenești

Polițiștii din Apahida au avut o misiune mai puțin obișnuită noaptea trecută, fiind nevoiți să intervină în cazul unui hoț de pești.

Un bărbat a fost prins la furat de pești. FOTO: Arhivă Un bărbat a fost prins la furat de pești. FOTO: Arhivă


Agenții din Apahida au fost solicitați să intervină în jurul orei 2:30 după ce un bărbat a reclamat că în localitate Câmpenești există bănuiala că persoane necunoscute ar pescui, fără respectarea normelor legale.

„În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la locația indicată, iar ca urmare a verificărilor întreprinse în zonă au depistat pe malul lacului, în zona de stufăriș, un bărbat de 48 de ani, din comuna Țaga. De asemenea, verificând împrejurimile locului, polițiștii au identificat o plasă-setcă monofilament în care erau prinși 7 pești specia fitofag, în greutate de 69,95 kg , o altă setcă monofilament, mai mulți saci și o pompă manuală pentru umflat barca.”, a transmis IPJ Cluj.


Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit cu năvoade, voloace, crasnice, setci, ave, prostovoale, varșe, vintire sau cu alte unelte de pescuit industrial, fără autorizație sau permis de pescuit, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 192/2001R privind resursele acvatice vii, pescuitul şi acvacultura.

CITEȘTE ȘI:

Zeci de plase de pescuit, deţinute ilegal, descoperite în Cluj-Napoca

Tu unde mergi în weekend? S-a deschis un nou complex de pescuit în Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter