Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 23 octombrie 2021. Pe Gemeni îi macină o problemă serioasă. Se simt copleșiți

HOROSCOP 23 octombrie 2021. O zodie trăiește sentimente de neuitat și are parte de un nou început. Află despre cine e vorba.

 

HOROSCOP 23 octombrie 2021. O zi a răsturnărilor emoționale, care scot la iveală frânturi dintr-un viitor pe cât de frumos, pe atât de misterios.


Secrete din viața unor nativi ar putea ieși la iveală. Află ce ți-au pregătit astrele din horoscopul de azi.

Horoscop 23 octombrie 2021. Berbec 


Lasă-te stăpânit de emoții și mărturisește tot ce ai pe suflet. Este o zi perfectă pentru a te descărca, subconștientul îți trimite un mesaj foarte clar. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe viața personală și să lași pe planul doi cariera și cercul de prieteni.

Horoscop 23 octombrie 2021. Taur 

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi favorabilă iubirii și o relație poate prinde contur sau stabilitate. Nativii ajung la idei și viziuni comune cu persoana iubită, se înțeleg bine cu copiii și consolidează o relație prin seriozitatea de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce multă ambiție și determinare în realizarea unor scopuri propuse.


Horoscop 23 octombrie 2021. Gemeni 

Gemenii ar putea avea impresia că au puține opțiuni la îndemână, într-o problemă ce îi macină, însă adevărul e cu totul altul. Există o ieșire din orice situație, oricât de complicată, însă trebuie să faci un pas în spate și să privești totul în perspectivă. Nu pentru ziua de astăzi sau de mâine, ci în întregul context al vieții tale.


Horoscop 23 octombrie 2021. Rac 

Totul se bazează pe instinct și emoții. Nu te lăsa copleșit de situațiile în care te afli și păstrează-ți calmul. Este foarte important să iei o gură mare de aer și să fii conștient că nu rezolvi nimic dacă îți pierzi cumpătul. Învață să cedezi când nu ești pe aceeași lungime de undă cu cel de lângă tine.


Horoscop 23 octombrie 2021. Leu 

Leii sunt copleșiți astfel de discuțiile purtate pe seama unor subiecte false. Pierdeți timpul cu probleme care nu merită prea multă atenție. Cel mai bine ar fi să tăiați din fașă în special discuțiile purtate cu persoane în care nu aveți foarte multă încredere. Există pericolul ca cineva să caute să profite de neatenția voastră și să afle informații de care s-ar putea folosi pentru a vă face rău, într-un fel sau altul.

Horoscop 23 octombrie 2021. Fecioară 

Asigură-te că ai parte de liniște în sânul familiei. Nu mai pierde timpul cu gașca de prieteni și stai mai mult cu jumătatea ta. Nu trebuie să lipsească armonia și înțelegerea, ai grijă să elimini conflictele. Intră ușor – ușor în grațiile celui de lângă tine.

Horoscop 23 octombrie 2021. Balanță 

Cineva nou intră în viața ta. Pe de o parte te atrage ca un magnet, pe de alta are ceva care te intrigă. Nu porni o relație de dragoste dacă nu ești sigur că ai toate informațiile despre persoana respectivă. Nu este o perioadă bună pentru suferință și lacrimi.

CITEȘTE ȘI:

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

Horoscop 23 octombrie 2021. Scorpion 

Un nou început din punct de vedere profesional. Și unde mai pui că astrele anunță saci de bani și reușite în afaceri. Muncește din greu pentru visul tău și nu vei avea nimic de regretat. Studiile te ajută să duci cu brio la capăt toate sarcinile și planurile din agendă.

Horoscop 23 octombrie 2021. Săgetător 

E o zi a răsturnărilor de situație. Te pregătești de drum, dar pe ultima sută de metri afli că ți-a fost amânată călătoria. Ești ușor indispus și riști să-ți verși nervii chiar pe oamenii care încearcă să te scoată din acest impas. Nu e bine ce faci, ai grijă în ce direcție te îndrepți.

Horoscop 23 octombrie 2021. Capricorn 

O persoană nouă din viața ta te intrigă, dar nu știi suficient de multe lucruri despre ea pentru a-ți face o idee exact despre cum e cu adevărat. Ai nevoie să știi mai multe înainte să avansezi cu această relație, indiferent de stadiul ei actual. Privește obiectiv. Nu lăsa afecțiunea să îți ascundă adevărul. Dacă nu faci asta, nu vei avea toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegeri corecte, indiferent cât de încrezător ești.

Horoscop 23 octombrie 2021. Vărsător 

O relație mai veche ar putea ieși la suprafață. Nu știi de unde a reapărut în viața ta respectiva/ul, însă te bucuri la intensitate maximă de această revedere. Sentimentele încă există și ești surprins de asta. Ce mai aștepți, fă primul pas spre fericire! Nu mai sta în singurătate.

Horoscop 23 octombrie 2021. Pești 

Răsturnările emoționale pot face și cei mai echilibrați oameni să spună lucruri pe care nu le cred cu adevărat. Ține cont de asta dacă auzi vreun comentariu surprinzător azi. Trasul cu urechea este un sport fabulos, dar poate fi și periculos. Informațiile pe care le obții astfel nu sunt de încredere, așa că orice faci, nu repeta ceea ce auzi. Acel comentariu a fost auzit scos din context, deci nu știi cu adevărat ce voia să spună. Ține-l pentru tine și vezi-ți de treabă!

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter