Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 18 octombrie 2021. Săgetătorilor le sunt rănite sentimentele, iar Taurii au probleme la locul de muncă

HOROSCOP 18 octombrie 2021. Află ce zodie va pierde o sumă mare de bani și ce nativ are probleme în relația de cuplu.

 

 


HOROSCOP 18 octombrie 2021. Astrele anunță o zi tensionată pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi vor pierde bani, iar alții au probleme în dragoste.

 


Horoscop 18 octombrie 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec au parte de ceartă cu partenerul de cuplu. Ai tendința de a fi impulsiv, însă pentru a rezolva conflictul e nevoie să dai dovadă de calm. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Taur 

Taurii se trezesc într-o situație tensionată la locul de muncă care le va afecta considerabil starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, lucrurile se vor liniști. 


Horoscop 18 octombrie 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni au ajuns într-o stare accentuată de oboseală, din cauza volumului mare de muncă pe care l-au avut în ultimele zile. Va fi nevoie să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile.

CITEȘTE ȘI:


Zodiile care se URĂSC de moarte. TOP 5 zodii care nu se înțeleg niciodată


Horoscop 18 octombrie 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi în care vor simți niște pierderi considerabile de bani, lucru care le va produce o stare de stres. Nu uita că lucrurile nu mai pot fi schimbate, poți doar să înveți din acest lucru pentru viitor. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Leu 

Cei din zodia Leu cunosc astăzi o latură mai neplăcută a unei persoane apropiate și vor trebui să găsească o metodă eficientă de a ieși din această situație. Comunică deschis cu persoana respectovă și spune-i ce te deranjează. 


Horoscop 18 octombrie 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară vor fi tentați să intre într-un conflict. Nu e nevoie să îi menajezi pe cei din jur atunci când nu e cazul, însă ai grijă la lucrurile pe care le spui și alții le pot lua personal. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Balanță 

Pentru Balanțe se anunță o zi în care se simt copleșiți de toate responsabilitățile pe care trebuie să le ducă la capăt. Simți că cei din jur profită de bunătatea ta și îți „pasează” ție și lucrurile pe care le au ei de făcut. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Scorpion 

Scorpionii trebuie să ia o decizie importantă deoarece simt că au ajuns la o răscruce de drum în ceea ce privește atât viața personală, cât și cariera. Alege cu calm și cu mintea limpede pașii pe care urmează să îi faci. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului vor fi răniți de o persoană apropiată care le vor trăda încrederea. Deși e greu de acceptat, e momentul să realizezi că acea persoană nu este așa cum o credeai. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Capricorn 

Capricornii vor ajunge azi într-un context în care vor spune lucruri pe care mai târziu s-ar putea să le regrete. Dă dovadă de calm și gândește de două ori ceea ce urmează să spui, pentru a nu face pe cineva să sufere. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător se simt epuizați și obosiți mai ales din punct de vedere emoțional. Poate că a venit momentul să faci o pauză și să faci un pas în spate pentru a regândi situația în care ai ajuns. 

Horoscop 18 octombrie 2021. Pești 

Peștii își propun să ducă la capăt mai multe lucruri decât sunt capabili în acest moment. Ia lucrurile pe rând și acordă-ți răbdre, nu toate trebuie să își iasă perfect și într-un scurt timp.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul infidelității. Zodii de bărbați care ÎNȘALĂ cel mai des! EVITĂ-I pentru o viață fericită

abonare newsletter