Ştiri din Transilvania

Zodii FALSE în iubire. Acești nativi iau iubirea ca pe o joacă

Zodiile care nu știu ce înseamnă iubirea, potrivit astrologiei. Fiecare zodie își dorește să găsească persoana potrivită pentru ele, dar aceste patru zodii iau iubirea ca pe o joacă.

 

 


Fiecare își dorește alături un partener de viață loial și o iubire ca în povești, însă atunci când iubirea este ca o joacă pot să apară scântei și neînțelegeri.

Află care sunt zodiile care poartă o mască în relații și cu care nu ai vrea să începi ceva serios.


1. Zodii false în iubire. GEMENI

Supranumiți și „oamenii de diamant”, nativii Gemeni sunt persoane cu o mie de fețe. Gemenii iau în serios jocul iubirii și o să vorbească frumos cu tine la început, până când o să reușească să te aibă la degetul mic. Cei născuți sunt semnul Gemenilor nu sunt preocupați de sentimente într-o relație, ei doresc doar lucruri materiale, iar în momentul în care nu le mai poți oferii confortul material îți vor închide ușa în nas.

2. Zodii false în iubire. PEȘTI

Nativii Pești sunt considerați cea mai rece zodie. Se plictisesc să fie singuri și mereu o să-și caute pe cineva cu care să-și petreacă timpul. Nativii Pești oferă partenerilor marea cu sarea, dar sunt doar iluzii. Urăsc să nu aibă lângă ei un partener, dar nu pentru că au prea multă iubire de oferit, ci pentru că se plictisesc singuri.


3. Zodii false în iubire.  VĂRSĂTOR

Această zodie este mereu blocată în trecut, în relațiile care au lăsat o amprentă asupra lor. Chiar dacă au lângă ei persoana potrivită, nativii Vărsător se vor raporta la fostul/fosta. Nativii Vărsător nu pot fi salvați din trecut, trecutul afectându-le prezentul și crezând că este vina lor că au pierdut acea persoană.

4. Zodii false în iubire. SĂGETĂTOR

Nativul Săgetător nu o să spună niciodată din prima te iubesc. Cei născuți sub acest semn nu se îndrăgostesc atât de ușor. Pentru ei este mai importantă atracția fizică, iar când apar sentimentele se sperie și se retrag din acea relație. La fel ca și nativii Gemeni, Săgetătorii iau iubirea ca pe o joacă și nu le place să fie refuzați.


 

CITEȘTE ȘI


Zodii încăpățânate. 4 cele mai încăpățânate semne zodiacale, conform astrologiei

Ultimele Stiri
abonare newsletter