Ştiri din Transilvania

Șofer de TIR, mort la volan! Bărbatul a făcut infarct în timp ce conducea

Un șofer de TIR a murit la volan cu puțin timp înainte de ora 6, duminică. Ca să ajungă la victimă, pompierii au spart geamul cabinei.

 

Tragedia a avut loc pe șoseaua de centură a Oradiei. Bărbatul era din Macedonia, iar în timp ce se deplasa cu TIR-ul pe drum a făcut infarct și a intrat într-un parapet, potrivit ebihoreanul.ro.


 

Pompierii au fost nevoiți să spargă geamul cabinei pentru a putea ajunge la victimă:


„Pompierii militari au acţionat pentru spargerea geamului cabinei autotrenului şi evacuarea unei persoane din interiorul acesteia, aflate în stop cardio respirator, predând-o echipajului de Terapie Intensivă Mobilă. Acesta a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă din păcate fără rezultat”, a declarat Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

TIR-ul a lovit un parapet de pe marginea drumului înainte să se oprească:


„La ora 5.50, pe strada Ovid Densușianu din Oradea, un bărbat de 58 de ani din Macedonia, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă dinspre Calea Sântandrei înspre strada Podului, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit parapetul metalic din dreapta direcției sale de deplasare. Conducătorul auto a rămas inconștient în cabină, fiindu-i constatat decesul de către echipajul SMURD la ora 6 și 8 minute”, a declarat Ioana Lascău, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor.

Foto: Info Trafic jud. BIHOR

abonare newsletter