Ştiri din Transilvania

Tânăr de 30 de ani, găsit pe marginea drumului cu arsuri grave pe 75% din corp

Un tânăr de 30 de ani a fost găsit pe marginea drumului cu arsuri de gradul 3, pe 75% din corp. Medicii l-au intubat.

 

Un bărbat de 30 de ani din judeţul Dolj a fost găsit, duminică noapte, pe marginea drumului, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre localitatea Budacu de Jos, având arsuri pe 75% din suprafaţa corporală.


 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


„Echipajele medicale ajunse la faţa locului au constatat că persoana în cauză prezintă arsuri, aceasta fiind preluată şi transportată la spital. În urma primelor verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Poiana Mare, judeţul Dolj. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, bărbatul a suferit arsuri de gradul al III-lea pe 75% din suprafaţa corpului şi a necesitat intubarea.


„Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa a preluat de la ieşirea din municipiul Bistriţa, înspre localitatea Budacu de Jos, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu arsuri de gradul III pe aproximativ 75% din suprafaţa corporală. Bărbatul a necesitat intubare şi îngrijire specifică şi a fost transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite”, a informat ISU.

Ultimele Stiri
abonare newsletter