Ştiri din Transilvania

Horoscop 14 august 2021. Vești bune în relația de cuplu pentru Scorpion

Horoscop 14 august 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 14 august 2021. Astrele indică o zi plină de bucurie și emoție pe plan sentimental pentru cei născuți în zodia Scorpion. Curg veștile bune.

Berbec


Berbecii pot primi vești importante și își pot descoperi noi abilități. Pe toată durata zilei vor fi în centrul atenți și poate si au sanse sa primeasca o sumă de bani. Spre seara se trezesc cu o noutate, care le poate da peste cap o mulțime de planuri. Este o zi mai agitată și stresantă pentru ei, dar cu ajutorul unor oamenii duc până la capăt ce au planificat.

Horoscop 14 august 2021. Taur

Taurii isi dau seama de greselile pe care le-au facut in ultima vreme si incearca sa le remedieze. Sunt foarte sensibili și emoționali în această zi. Poziția planatelor mai arată că în a doua partea zilei poate află o noutate legată de viața lor personală și vor încerca să facă primul pas. De asemenea, mai aproape de final de zi pot fi contactați de o persoană foarte importantă în legătură cu niște bani sau un eveniment.


Gemeni

Gemenii vor avea o zi mai dificiă, dar plină de emoții constructive. Astrologii evidențiază că în această zi gemenii pun punct unor realizări foarte importante, în sensul în care, după lungi perioade de încercări nenumărate și așteptări, în sfârșit, reușesc să îndeplinească un obiectiv. Stelele mai arată că în a doua partea zilei vor fi înconjurați de mulți oamenii și vor primi întrebări.


Horoscop 14 august 2021. Rac

În această zi racii pot fi irascibili si impulsivi cu cei din jur, deorece au prea multe responsabilități și au impresia că nimic nu pare să se mai termine. Sunt chiar irascibili în prima jumătatea zilei, iar acest lucru se observă în raport cu cei din jur.
Din fericire, ziua se încheie mai bine, pentru că primiți un răspuns pe care îl așteptați de ceva timp sau obțineți un lucru foarte important. Mare atenție la alimentele care vă provoacă alergii!

Leu


Acesti nativi au posibilitatea să cunoască un om foarte interesant, care o să-i atragă atenția prin felul în care se comportă și arată. Iar cei care deja au un partener de viață își vor descoperi alt fel a doua jumătate, datorită unei situații care se conturează în prima partea zile. Iar mai aproape de seară primiți o veste legată de cariera voastră sau de un plan de vacanță.

Fecioara


Fecioarele vora avea o zi buna inca de dimineata, vor fi foarte rabdatoare si calme. Iar în a doua jumătatea zilei reușesc să își îndeplinească chiar un vis. Este zi magică pentru zodia fecioară și are toate șansele să întâlnească acel om de care are nevoie chiar acum. Astrologii nu exclud că fecioarele pot face câteva cheltuieli neplanificate, dar foarte utile pentru viitorul lor.

Balanța

Balanțele sunt pline de bunatate si armonie față de familia lor și isi petrec foarte mult timp cu aceasta, răsfățând persoanele apropiate. De asemenea, în această zi astrele s-ar putea să le surâdă persoanelor născute în zodia balanță care sunt în căutarea unui loc de muncă sau care își doresc o schimbare din punct de vedere profesional. Nu vă aruncați la orice propunere, dar mai bine analizați și puneți întrebări.

Scorpion

Astrele arată că relația sentimentala a scorpionilor poate evolua foarte mult și chiar partenerul de viață poate veni cu noi idei pentru a îmbunătăți viața de cuplu. În a doua partea zilei pot primi o sumă de bani pe care o așteaptă de ceva timp. De asemenea, astrologii mai observă că pot apărea diferite discuții în jurul lor despre o acțiune sau greșeală făcută în trecut.

Sagetator

Săgetătorii vor avea o zi plina de momente de relaxare și își savurează în liniște cafeaua sau ceaiul de dimineață. Sunt destul de relaxați în această zi și nu vor să își asume prea multe responsabilități. Iar în a doua jumătatea zilei poate lua o decizie de a face niște cumpărături legate de casă sau de îmbrăcăminte. Astrologii mai adaugă că pot face o schimbare legată de look-ul lor.

Capricorn

Capricornii au posibilitatea de a iesi in evidenția în această zi și fac tot ce le stă în puteri ca munca lor să fie observată. Poziția planatelor arată că vor petrece destul de mult timp cu niște oamenii pe care nu-i cunosc foarte bine, dar care îi interesează foarte mult. Astrologii spun că vor apărea unele perspective extrem de tentante legate de cariera lor. Este foarte important să le analizați cu atenție și să profitați de ele.

Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte activi si vor face tot ce le sta in putinta sa-i ajute pe cei din jur. Sunt plini de energie și entuziasm, pentru că în această zi fac tot ce își doresc. Se simt liberi, împliniți și iubiți. Iar acest lucru îi motivează ca în a doua partea zilei să facă un gest frumos sau un cadou unei persoane apropiate. De asemenea, seara pot primi câteva apeluri legate de un eveniment sau întâlnire, care nu mai poate fi amânată pe mult timp.

Pești

Peștii au o zi excelenta. Nu se vor plictisi în această zi, fiindcă sunt înconjurați de oamenii plini de energie, care știu cum să se distreze. Astrologii mai remarcă faptul că la final de zi se poate contura o ceartă, care o să-i strice dispoziția. Este foarte important să nu puneți mai multe paie pe foc, pentru că dintr-o ceartă, se poate transforma și un scandal.

abonare newsletter