Ştiri din Transilvania

3 tratamente care eliberează organismul de toxine și boli! Rețete miraculoase pentru un corp sănătos

3 tratamente care eliberează organismul de toxine și boli. Cum poți avea un corp sănătos cu tratamente ușor de realizat în propria casă.

3 tratamente care eliberează organismul de toxine și boli! Sănătatea picioarelor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi, iar câteva tratamente simple te ajută să ai picioare tari până la adânci bătrânețe.

Un prim tratament pentru eliberarea organismului de toxine și boli arată astfel.

Se umple o cadă sau un lighean cu apă caldă în care veți pune 10 picături de orice ulei esențial, un pahar de oțet de mere, un pahar de sare Himalaya sau sare de mare și două pahare de bicarbonat de sodiu.

Se dizolvă sarea într-un borban de sticlă cu apă fierbinte după care se toarnă apă caldă în cadă, acolo unde mai adăugați oțet de mere, ulei esențial și soluția de sare. E recomandat să faceți acest tratament timp de 30 de minute. În cazul în care faceți doar baie pentru picioare, atunci se adaugă și cele două linguri de bicarbonat, o lingură de sare, o lingură de oțet și două picături de  ulei esențial.

3 tratamente care eliberează organismul de toxine și boli. Rețetă pentru îngrijirea pielii

O a doua rețetă pentru eliberarea organismului de toxine și boli ajută și la întreținerea pielii. Se folosesc 50 de grame de argilă albă sau albastră, un pahar de sare de mare sau de Himalaya și 10 picături de ulei esențial. Dizolvăm sarea și argila în apă fierbinte după care se  adaugă esențial în funcție de preferințe. Totul se amestescă cu o linguriță de plastic. Intre timp, pregătim o cadă cu apă caldă, acolo unde turnăm amestecul pregătit.

Masajul cu argilă și sare are un efect extraordinar înainte de a face baie. Masajul este recomandat 5-10 minute după care se poate face o baie de 20 de minute în cadă. Dacă baia este destinată doar picioarelor, atunci folosim o linguriță de argilă, 2 linguri de sare și 3 picături de ulei.


3 tratamente care eliberează organismul de toxine și boli

Ultimul tratament recomandat trebuie să conțină 1 pahar de peroxid de hidrogen de 3% și 1 lingură de praf de ghimbir. Turnăm apă caldă și adăugăm ingredientele pe care le amestecăm bine. Facem o baie de 30 de minute care este foarte bună pentru sănătatea generală a organismului. Acest tratament elimina toxinele din organism și ajută la alergiile bolilor. O astfel de baie ameliorează durerile articulare și durerile de cap.

 

abonare newsletter