Ştiri din Transilvania

Horoscop 25 iulie 2021. Zi tensionată în relația de cuplu. O zodie își vară nervii pe cei dragi

HOROSCOP 25 IULIE 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

 

 


Horoscop 25 iulie 2021 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Duminică, unii nativi pot deveni astăzi buni mediatori grație calmului de care dau dovadă.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 BERBEC 

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi tensionată în relații, în special în cuplu sau în relațiile cu partenerii de afaceri, asociații. Posibil schimburi de păreri care să deranjeze și să facă o împăcare imposibilă sau ajungerea la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce tensiuni cu autoritățile din viața lor, în special cu cineva din familie.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 TAUR

Poate le-ați pregătit o surpriză copiilor, îi duceți într-un spațiu de agrement să se joace, să se deconecteze. Sunt câteva lucruri de discutat de familie la cafea și totul promite să lumineze să știți ce aveți de făcut de mâine încolo și cu cine trebuie să luați legătura.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 GEMENI

Este o zi foarte potrivită pentru a te ocupa de cei dragi, a petrece mai mult timp cu ei, fără să fie nevoie de ceva special pentru asta. Prezența ta e de ajuns. Dorința de a clarifica toate problemele pe care nu le mai suporți poate fi justificată, dar felul în care alegi să faci acest lucru va conta foarte mult.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 RAC

Cei născuți în zodia Rac se retrag departe de tumultul exterior, de tot ce-i stresează, deranjează și solicită nervos. Nativii simt nevoia de a se refugia în liniștea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a conștientiza altfel unele situații cu care s-au confruntat în ultimul timp.


Zodii zgomotoase. 4 cele mai zgomotoase semne zodiacale care îți pot face viața un calvar

HOROSCOP 25 IULIE 2021 LEU

Ești dornic de interacțiune și cum nimeni nu te poate opri atunci când vrei ceva, vei pleca la drum. Numai că odată ajuns acolo, ar trebui să te adaptezi la ce găsești. Dorința ta de liniște poate fi contrazisă de momentele în care vei accepta să pui paie pe un foc ce mocnește de mai mult timp.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 FECIOARĂ

Vă dați întâlnire cu cineva care visează la o relație de cuplu serioasă cu voi, și începeți cu o cafea. Poate aveți un gând cu banii din cont, să investiți în ceva, sau să achitați datoriile mari, ca să mai puteți spera la o escapadă turistică măcar de o zi la mare, la munte.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vi să facă un cadou surpriza, motivul îl poate știi doar cel care vi-l oferă, dacă nu e la vedere. E cineva care speră să puteți repeta o căsnicie, o poveste de dragoste și să vă refaceți viața de cuplu, că viața de burlac singur nu e pentru voi.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 SCORPION

Cei născuți în zodia Scorpion trec printr-o stare psihică bună, echilibrată, calmă. Nativii se simt mai liniștiți, mai împăcați cu deciziile lor și chiar dau la o parte unele frici, temeri avute, unele confuzii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o stare de spirit bună care se răsfânge pozitiv și asupra stării de sănătate.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

Disponibilitate de plecat pe undeva, aveți bani, vă mai trebuie și un companion de drum, să vă simțit și bine. O să refaceți punțile de comunicare cu cineva care a dispărut o vreme din viața voastră, nu v-ați mai fi înțeles și lucrurile se rezolvă acum.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 CAPRICORN

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie un adevărat butoi cu pulbere astăzi și este de preferat să nu-și verse nervii pe cei din jur, ci să facă un efort să fie calmi, liniștiți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce reacții destul de agresive, violente la situațiile cu care se vor confrunta.

HOROSCOP 25 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

O să vă puteți reface și voi o căsnicie, să începeți o altă relație dacă fosta s-a încheiat, și să vă simțiți și voi împlinit sufletește. Întrevedere cu cineva care speră să colaborați în bune condiții la ceva care o să vă placă și o să vă aducă și bani - o să meargă bine .

HOROSCOP 25 IULIE 2021 PEŞTI

Cei născuți în zodia Pești își doresc să rezolve o chestiune financiară, ce ține de bani deținuți împreună cu alții, poate de o investiție făcută. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține, totodată, în încercarea de a rezolva o chestiune care vizează viața intimă, poate o relație, un parteneriat.

Cele mai norocoase zodii pe plan financiar în 2021

Ultimele Stiri
abonare newsletter