Ştiri din Transilvania

6 zodii care au cele mai mare șanse să rămână în relații bune cu fostul partener

Te-ai despărțit de fostul partener și nu mai sunteți în relații bune? Iată care sunt zodiile care rămân apropiate de persoana iubită și după despărțire.

 


Conform astrelor, fiecare zodie are propriile caracteristici și de cele mai multe ori apar discuții contradictorii și certuri după o despărțire. Totuși, acest lucru se aplică la fiecare zodie, iar unele rămân în relații bune și după încheierea relației de iubire. Astfel de situații sunt gestionate printr-o comunicare bună și mult calm.

 

Iată care sunt cele 6 zodii care rămân în relații bune cu fostul partner


Săgetător

Ești de părere că nu trebuie să într-o relație ai nevoie de multă libertate și nu trebuie să fii legat de o singură persoană. În momentul în care partenerul nu mai acceptă această relație lejeră, tu încerci să ieși din acest cadru. Dacă partenerul nu este de acord cu drumul ales de tine, atunci îi propui să rămâneți prieteni. Tu știi cel mai bine cum poți convinge o persoană să ia o astfel de decizie.


Gemeni

Ai darul de a păstra legătura și cu persoanele care te-au rănit de multe ori. Chiar și după o despărțire găsești puterea să mai vobești uneori cu fostul partener. Adoi experințele noi, dar ți-e greu să te desparți de cele vechi.


Zodii care rămân în relații bune și după despărțire

Balanta

La început nu ești foarte încântat de ideea de a rămâne prieteni cu fostul partener. Totuși, după o perioadă te gândești mai bine și alegi să reiei legătura cu fostul partener. Amintirile frumoase vor rămâne mereu în sufletul tău și nu vei putea șterge totul cu buretele atât de ușor.


Varsator

Ești zodia care pune cel mai mare preț pe o prietenie. Eviți relațiile romantice cu persoanele la care ții foarte mult, deoarece nu îți dorești să distrugi o prieteni. Vine însă o zi când trebuie să pui capăt unei relații de iubire, dar vei dori să continui legătura cu fostul partener.


Pesti

Nimic nu ți se pare mai durereos decât o despărțire. Îți vine greu să renunți de tot la momentele trăite alături de partenerul tău. Preferi să păstrezi o legătură cu persoana pe care ai iubit-o atâta timp și alegi să rămâi în același cerc de prieteni. Nu se știe niciodată când vine vremea împăcării.

Rac

Îți pasă prea mult de cei dragi pentru a renunța ușor la o relație de lungă durată. În cazul în care te desparți de cineva, lucrurile între voi rămân la fel de frumoase ca în trecut. Ești disponibil în orice moment pentru o reîntâlnire cu persoana dragă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter