Ştiri din Transilvania

Horoscop 4 mai 2021. Astrele aduc vești proaste pentru Fecioară

Horoscop 4 mai 2021. Astrele vin cu o serie de probleme pentru cei din zodia Fecioară. Vezi ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia ta.

 

 


Horoscop 4 mai 2021. Ce spun astrele despre viitorul zodiilor în această perioadă. Unele au parte de momente bune, în timp ce altele speră să treacă cât mai ușor peste încercări grele.

 


Berbec

Este o zi favorabila pentru comunicare cu colegii de serviciu sau sefii, precum si pentru casatorie. Tineti cont de sfaturile prietenilor, pentru ca s-ar putea sa aiba idei bune. Evitati sa manifestati lacomie si suspiciune exagerata. Aveti incredere in cei dragi.


Horoscop 4 mai Taur

Tendintele pozitive ale acestei zile va vor asigura succesul in incheierea contractelor si in tranzactii comerciale. Intalnirile de afaceri vor aduce rezultate vizibile in viitorul apropiat. Este o zi buna pentru calatorii si recreere in aer liber. Nu va agitati si nu dati importanta unor probleme minore.

Gemeni


 

Pozitia planetelor indica spre posibile pierderi financiare sau esecuri in sfera profesionala. Niste persoane rau intentionate va pot pune bete in roate. Incercati sa va detasati de agitatie si sa va relaxati. Ocupati-va doar de problemele care nu sufera amanare.


Rac

4 mai este, in general, o zi favorabila pentru intalniri si negocieri. O atitudine pozitiva si o stare de spirit buna va vor permite sa obtineti rezultatul dorit. Sefii va vor aprecia modestia, ingeniozitatea si perseverenta. Acordati atentie sanatatii, nu ignorati semnalele pe care vi le transmite organismul.

Horoscop 4 mai 2021 Leu

Multi Lei vor avea astazi o zi de lucru obisnuita. Lucrurile vor decurge exact asa cum va asteptati. In timp, munca depusa va da roade. Nici problemele nu va vor schimba dispozitia. Concentrati-va asupra lucrurilor esentiale, nu bagati in seama agitatia din jur.

Fecioară

Ziua de 4 mai este asociata cu prabusirea sperantelor si intorsaturi de situatie total neasteptate. Planurile de viitor se pot destrama intr-o secunda. Barbatii Fecioara s-ar putea sa ramana dezamagiti de o persoana care parea a fi de incredere pana acum. Stapaniti-va emotiile, dati dovada de autocontrol. Este posibil sa fiti sustinuti de persoane pe care nu le cunoasteti foarte bine.

Balanță

 

Multi oameni de afaceri se vor confrunta cu o pozitie ferma a partenerilor, care ii va forta sa reanalizeze intelegerile facute anterior. Rezultatul activitatii se va vedea numai dupa un timp. Puteti conta pe sustinerea astrelor.

Scorpion

Multi reprezentanti ai zodiei Scorpion va trebui sa indeplineasca un volum mare de munca, care nu le va aduce satisfactie sau bucurie. Seara pot aparea neintelegeri legate de niste promisiuni facute in pripa. Va fi greu sa alegeti intre oferte noi si pozitia actuala stabila. Totul se va rezolva daca veti actiona rational si prudent.

Săgetător

Va veti confrunta cu instabilitate si la munca, si acasa. Astrele va recomanda sa evaluati obiectiv situatia si sa nu alergati dupa cai verzi pe pereti. Nu este o perioada favorabila pentru tranzactii comerciale. Oricat veti incerca, nu veti reusi sa depasiti toate obstacolele. Evitati conflictele cu cei din jur, nu incercati sa va impuneti ideile printre prieteni si colegi de munca.

Capricorn

Incercati sa ramaneti calmi si relaxati. Nu va pasati responsabilitatile pe umerii altora. Nu bagati in seama problemele minore. Farmecul vostru personal poate sa faca minuni. Este posibil sa aveti vise profetice.

Vărsător

Problemele profesionale si casnice pot crea o oarecare agitatie. Sunt posibile si pierderi financiare. Se recomanda sa nu bagati in seama obstacolele si sa va urmariti cu perseverenta obiectivele atat pe plan profesional, cat si in viata personala.

Pești

Harnicia voastra, perseverenta in urmarirea obiectivelor si sustinerea unei persoane influente va vor permite sa creati platforma necesara pentru un salt financiar. Dedicati seara acestei zile intaririi sanatatii voastre si a copiilor. Capacitatea de aparare a organismului s-ar putea sa scada

Ultimele Stiri
abonare newsletter