Ştiri din Transilvania

VIDEO. Bărbat urmărit internațional pentru șantaj și OMOR, prins de polițiștii din Cluj

Polițiștii din Cluj au prins un bărbat urmărit intenațional de autoritățile din Germania. Acesta este acuzat de șantaj și omor.


 

Bărbatul are 37 de ani și este din județul Mureș. Individul este acuzat de șantaj și omor pe teritoriul Germaniei.


 

Criminalul a fost căutat încă din luna octombria a anului 2020:


„Azi, în jurul orei 18.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiștii specializați în depistarea persoanelor urmărite, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj,  în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, precum și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, a fost  depistat un bărbat, pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Mureș, a fost dat în urmărire de către autoritățile germane, în luna octombrie a anului trecut, după ce în luna august a aceluiași an, ar fi săvârșit o faptă de șantaj, totodată fiind acuzat  de săvârșirea unei infracțiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.


Bărbatul urmează a fi prezentat procurorilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării celor doua mandate.

Poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.”, transmite IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. INTERLOPII care fac legea în Turda, saltați de MASCAȚI. Infracțiuni în lanț: de la camătă la PROSTITUȚIE

 


VIDEO. Cum opera grupul infracțional constituit de fostul șef al Crimei Organizate Cluj: 200.000 de euro/șantaj

Ultimele Stiri
abonare newsletter