Ştiri din Transilvania

Noile restricții intră în vigoare AZI! Circulația pe timp de noapte, interzisă după ora 22

Noi restricții intră în vigoare azi, duminică, 14 martie, odată cu prelungirea stării de alertă. Circulația pe timp de noapte va fi interzisă după ora 22:00.

 

 


Decizia privind prelungirea stării de alertă a avut la bază o hotărâre a CNSU, adoptată tot miercuri, prin care s-a propus ca acest lucru să intre în vigoare cu data de 14 martie. Circulația pe timp de noapte, după ora 22, este restricționată.

 


În privinţa restricţiei de circulație în afara locuinţei, CNSU a propus intervalul orar 22:00 - 5:00.

Totodată, s-a propus limitarea gradului de ocupare a spaţiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spaţiile din localităţi sau zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă.


„CNSU propune modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței. CNSU a propus ca interdicția sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00. Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spațiile de cazare dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă”, se arată într-un comunicat de presă.

abonare newsletter