monitorulcj.ro Menu
Sănătate

OFICIAL. Circulația interzisă în intervalul 22:00 - 05:00. Când intră în vigoare noile restricții

Comitetul pentru Situații de Urgență a adoptat hotărârea prin care se propune prelungirea stării de urgență și modificarea unor restricții.

OFICIAL. Circulația interzisă în intervalul 22:00 - 05:00. Când intră în vigoare noile restricții

 

 


De duminică, 14 martie, circulația va fi interzisă între orele 22:00 - 05:00, în timp ce cazarea la pensiunile și hotelurile din zona de munte vor fi limitate la 70% din capacitate.

 


„CNSU propune modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței. CNSU a propus ca interdicția sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00. Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spațiile de cazare dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă”, se arată într-un comunicat de presă.

Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spaţiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spaţiile de cazare dispuse în mai multe localităţi/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă.


Stațiunile din Cluj scapă de restricții

Stațiunile turistice din Cluj au scăpat de restricții, fiind afectate doar cele din Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul CarașSeverin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.