Ştiri din Transilvania

Zodiacul infidelității. Ce zodii mint în relație și care sunt cele mai infidele?

Zodiacul infidelității. Care sunt zodiile care mint cel mai mult în relație? Sunt ușor de sedus și cad repede în fața infidelității.

 

 


Zodiacul infidelității. Iubirea este greu de întreținut când apare tentația. Descoperă zodiile care mint cel mai mult în cuplu și cât de fidel e partenerul tău. Infidelitatea paște la orice colț și poate să fie de mai multe feluri. Uneori, infidelitatea e ușor de zărit, dar unele zodii se ascund atât de bine încât de multe ori scapă și nebănuiți.

 


Berbec

Nativul din zodia berbec este dinamic și pasional, lucru care ar îl face să cadă pradă tentației de multe ori. Rareori refuză provocările, mai ales în lumea dragostei. Cu toate că uneori își regretă actele, nu învață din ele. Este previzibil și aproape mereu dispus să înșele. Infidelitatea l-ar putea caracteriza.


Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

Gemeni

Gemenii au o fire curioasă. Are o mare putere de convingere și știe cum să se vacă vizibil. Este una dintre zodiile cele mai cuceritoare și persuasive. Relațiile lor nu sunt foarte stabile, iar de multe ori ei inițiază actul înșelatului. După ce actul a fost făcut nu simte regrete. Nu consideră că mai are rost să te uiți în spate, mai ales dacă el a făcut primul pas. Este un maestru în arta seducției.


Leu

Nativul din zodia leu este un cuceritor înnăscut, lucru care ar putea să-l facă să urmeze păcatul infidelității. Din cauza firii lui autoritare, nimeni nu îl poate controla, nici în relație. Ține mult la imagine și principii, dar dacă se mai întâmplă să cadă în capcana seducției atunci își acoperă foarte bine urmele.


Vărsător

Vărsătorul este o persoană liberă, care iubește să filtreze. Nu poate să fie potolit nicicum. Dacă și-a propus ceva, își va duce treaba până la capăt, inclusiv că vine vorba de seducerea unei persoane, indiferent dacă se află într-o relație sau nu. Este maestru în flirt, așadar va căuta orice oportunitate să își etaleze abilitatea.

Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe?

 

abonare newsletter