Ştiri din Transilvania

Un polițist de 34 de ani, infectat cu COVID19, a murit

Un poliţist de doar 34 de ani a murit joi, 5 noiembrie, din cauza infecției cu coronavirus.

Un polițist de 34 de ani, infectat cu COVID19, a murit

 

 


Un poliţist de 34 de ani din Braşov a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Reprezentanţii IPJ Braşov au confirmat decesul tânărului poliţist.

 


Poliţistul Marian Godină, coleg cu poliţistul decedat în cadrul IPJ Braşov, a anunţat că poliţistul nu avea comorbidităţi. Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov a murit de COVID-19 la 34 de ani. Poliţistul era internat la Spitalul Judeţean din Braşov şi a murit joi dimineaţa în jurul orei 4.00.

Poliţistul a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. 


Polițistul era şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov

IPJ Braşov a transmis un comunicat de presă în care anunţă moartea poliţistului de 34 de ani. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, a anunţat IPJ Braşov.

Potrivit Poliţiei Braşov, subcomisarul Handanu, mort de COVID-19, la 34 de ani, a absolvit Liceul Militar „Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale.


„În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ HANGANU a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov. De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov şi Secţia Regională Poliţie Transporturi Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, mai arată IPJ Braşov.

Mai mulți polițiști au fost răpuși de COVID19, în România

În luna august, un poliţist de frontieră de 43 de ani de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, din judeţul Timiş, a decedat, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. În septembrie, un poliţist de 48 de ani lucra la Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Veche a murit, tot de COVID-19.


CITEȘTE ȘI

Mărturia unui tânăr infectat cu COVID19: „Paturile se ocupau în 5 minute. Un adevărat coşmar!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter