Ştiri din Transilvania

ACCIDENT MORTAL. O femeie a murit după ce o mașină a intrat într-o florărie

O femeie a murit după ce o mașină a intrat pe trotuar. Victima a fost încarcerată între mașină și zidul florăriei.

accident-mortal-o-femeie-a-murit-dupa-ce-o-masina-a-intrat-pe-trotuar accident-mortal-o-femeie-a-murit-dupa-ce-o-masina-a-intrat-pe-trotuar

 

 


O femeie de 60 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Femeia se plimba pe trotuar când un autoturism a lovit-o mortal.

 


Tragedia a avut loc miercuri dimineață, în Satu Mare. Un autoturism marca BMW  a intrat în coleziune cu o mașină care circula din sens opus, spun polițiștii.

În urma impactului, BMW-ul a ajuns pe trotuar lovind-o mortal pe o femeia de 60 de ani, iar apoi a intrat într-o florărie. Femeia a fost încarcerată între mașină și zidul florăriei.


La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, dar din păcate a decedat după scurt timp.

“În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier.”, a transmis IPJ Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT GRAV în județul Cluj. Un tânăr de 18 ani a murit pe loc

 


ACCIDENT GRAV în Cluj-Napoca! O persoană a fost lovită de tren

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter