Ştiri din Transilvania

Gest revoltător. Un profesor de sport îi îndeamnă pe elevi să nu poarte mască: „Jos botnița la copii!”

Un profesor de sport s-a filmat alături de elevi, protestând împortiva purtării măștii.

Un profesor de sport îi îndeamnă pe elevi să nu poarte mască: „Jos botnița la copii!” Un profesor de sport îi îndeamnă pe elevi să nu poarte mască: „Jos botnița la copii!”

 

 


Un profesor de sport din Oradea a pus la cale o scenetă, în care i-a implicat și pe elevi. Atât profesorul, cât și copiii purtau măști ale unor personaje de benzi desenate. În imagini se vede cum profesorul îi încurajează pe elevi să nu respecte regulile de protecție, pe care le consideră abuzive. El îi numește pe copii „animăluțe în țarc”.

 


„Bună ziua. Ne aflăm astăzi la oră. Nelu Pop mă numesc. Sunt profesor la Liceul Sportiv din Oradea și vreau să vă prezint cum arată o oră în condițiile de astăzi. În condițiile în care Guvernul ăsta ne obligă să purtăm măști și să fim ca niște animăluțe în țarc. Haideți să vedem cum arată animăluțele din jurul nostru care nu au voie să părăsească țarcul. Au doar 5 minute de pauză. Nu au voie să își dea măștile jos”, spune profesorul în înregistrarea publicată pe pagina de Facebook.


În descrierea imaginilor, el a scris: „Azi la oră, cu acordul elevilor, am ales aceasta formă de protest. JOS BOTNIȚA LA COPII !!!”

ISJ Bihor, plângere penală pe numele profesorului de sport

Virgil Blage, inspectorul școlar general din județul Bihor, a declarat la Digi24 că este „revoltat” de ceea ce a văzut, precizând că a fost demarată cercetarea disciplinară a profesorului de sport, la nivelul instituției de învățământ.


„La nivelul inspectoratului școlar suntem în curs de redactare a documentelor pentru a depune o plângere penală pentru împiedicarea combaterii și prevenirii pandemiei. Este inacceptabil să se întâmple așa ceva, în condițiile în care întreaga țară este cuprinsă în efortul de a stopa pandemia”, a completat inspectorul școlar general din Bihor.

CITEȘTE ȘI


 

Ludovic Orban, apostrofat la Cluj: „Ați mințit poporul. Ne-ați pus botniță” VIDEO

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter