Ştiri din Transilvania

O minge şi două tricouri semnate de fotbaliști renumiți, precum Duckadam, Dumitrescu şi Balint, au fost vândute la licitație în cadrul unui proiect de reducere a abandonului școlar

O minge şi două tricouri semnate de câţiva dintre cei mai renumiţi fotbalişti români au fost adjudecate, vineri seară, de un bărbat din Sfântu Gheorghe cu suma de 2.200 de lei.

O minge şi două tricouri semnate de renumiți fotbaliști români, licitate în cadrul unui proiect pentru educație/Foto: Helmut Duckadam Facebook.com O minge şi două tricouri semnate de renumiți fotbaliști români, licitate în cadrul unui proiect pentru educație/Foto: Helmut Duckadam Facebook.com

 

 


Mingea și tricourile semnate de Gabi Balint, Ilie Dumitrescu şi Helmut Duckadam, au fost licitate de către Asociaţia Şcoala de Gimnastică Liviu Botoş din Sfântu Gheorghe în cadrul proiectului „Împreună pentru educaţie”.

 


Este vorba despre tricoul Retro 7 Mai 86 Produs Oficial Steaua Bucureşti, replică a celor purtate de jucătorii Stelei în finala CCE de la Sevilla, semnat de Gabi Balint, tricoul de colecţie Generaţia de Aur 94, replică a celor purtate de jucătorii echipei naţionale a României la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, semnat de Ilie Dumitrescu şi mingea HD 86 Red Strike, semnată de Helmut Duckadam.

Licitaţia s-a desfăşurat online, pe contul de Facebook Şcoala Botoş Liviu şi s-a încheiat vineri seară, ultima ofertă venind din partea lui David Lajos, care şi-a adjudecat cele trei obiecte cu suma totală de 2.200 de lei.


Suma obţinută din vânzarea acestora va fi donată programului KinderEd – Educaţie după şcoală al Fundaţiei Diakonia din Sfântu Gheorghe, ce are ca scop reducerea abandonului şcolar.

CITEȘTE ȘI: 
Tricoul și mănușile lui Helmut Duckadam, licitate în cadrul unei campanii pentru educație. Fondurile, destinate achiziției rechizitelor şcolare pentru elevi.

Anul trecut, Asociaţia Şcoala de Gimnastică Liviu Botoş a scos la licitaţie un tricou şi o pereche de mănuşi semnate de renumitul portar de fotbal Helmut Duckadam, care au fost adjudecate de Cristian Denes din judeţul Harghita.


Acesta a oferit 1.010 lei pentru cele două obiecte, o replică a tricoului purtat de Helmut Duckadam în finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla din 1986 şi mănuşile HD86 Black & White, însoţite de un certificat de autenticitate, iar banii au fost folosiţi pentru achiziţionarea de rechizite şcolare pentru elevi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tricoul și mănușile lui Helmut Duckadam, licitate în cadrul unei campanii pentru educație. Fondurile, destinate achiziției rechizitelor şcolare pentru elevi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter