Ştiri din Transilvania

Tricoul și mănușile lui Helmut Duckadam, licitate în cadrul unei campanii pentru educație. Fondurile, destinate achiziției rechizitelor şcolare pentru elevi.

Un tricou şi o pereche de mănuşi semnate de renumitul portar de fotbal Helmut Duckadam, licitate online, au fost adjudecate de un polițist.

Tricoul și mănușile Helmut Duckadam, licitate în cadrul unui proiect pentru educație/Foto: Liviu Botos Facebook.com Tricoul și mănușile Helmut Duckadam, licitate în cadrul unui proiect pentru educație/Foto: Liviu Botos Facebook.com

 

 


Licitația a fost organizată de Asociaţia Şcoala de Gimnastică Liviu Botoş din Sfântu Gheorghe în cadrul campaniei „Împreună pentru educaţie”. 

 


Polițistul harghitean Cristian Denes a oferit 1010 lei pentru cele două obiecte, iar banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de rechizite şcolare pentru elevi.

De altfel, harghiteanul, în vârstă de 45 de ani, a fost arbitru de fotbal şi este pasionat şi de atletism, participând la numeroase curse naţionale şi internaţionale de semimaraton şi maraton.


Denes a recunoscut că şi-a dorit foarte mult cele două obiecte scoase la licitaţie, deoarece are o admiraţie deosebită faţă de Helmut Duckadam, care a scris istorie la Sevilla în 1986, când a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor Europeni, aducând trofeul la Bucureşti.

„Felicit iniţiatorii acestei acţiuni şi Şcoala Botoş Liviu pentru această acţiune! Scopul acestei licitaţii merită toate aplauzele, la fel şi cei care au licitat pentru produsele marca #Hduckadam86, semnate olograf de subsemnatul”, a scris Helmut Duckadam pe pagina de socializare a asociației. 


Tricoul licitat este o replică a celui purtat de Helmut Duckadam în finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, iar atât acesta, cât şi mănuşile HD86 Black & White poartă semnătura olografă a celebrului portar şi mesajul „Împreună pentru educaţie”, fiind însoţite de un certificat de autenticitate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Tricourile lui Bud şi Laslo, licitate la un turneu caritabil

Ultimele Stiri
abonare newsletter