Ştiri din Transilvania

Directorul Aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident rutier mortal. Trei persoane au fost rănite.

Accident rutier grav, produs miercuri dimineața, pe DN7, în care a fost implicat și directorul Aeroportului din Sibiu. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma impactului.

Autospecială Poliție/Foto: Mesageruldesibiu.ro Autospecială Poliție/Foto: Mesageruldesibiu.ro

 

 


Accidentul a avut loc pe DN7, în comuna Drăganu din județul Argeș, la aproximativ 20 de km de Pitești. Potrivit Mesageruldesibiu.ro, în accidenturl rutier a fost implicat și directorul general al Aeroportului din Sibiu.

 


Un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, la Drăganu, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești.

În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri.


Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat. Alte trei persoane au fost rănite. Polițiștii au testat cu etilotestul șoferul de 46 de ani, iar rezultatele au fost negative. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autocar românesc, implicat într-un accident rutier în Bulgaria. Zece oameni au fost răniți.

abonare newsletter