Ştiri din Transilvania

Bărbat de 29 de ani, rănit în timpul unei partide de vânătoare. Victima, transportată la spital.

Un bărbat de 29 de ani din comuna bistrițeană Telciu a ajuns, vineri seara, la spital cu o plagă împuşcată în antebraţ, după ce a participat la o partidă de vânătoare autorizată.

Rechizite de vânătoare/Foto. pixabay.com Rechizite de vânătoare/Foto. pixabay.com

 

 


Bărbatul a fost rănit cu o armă de vânătoare. Incidentul a avut loc într-o pădure de pe raza localităţii Telcişor.

 


„Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcişor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale, fiind accidentat cu o armă de vânătoare. Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar, din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcişor, la o partidă de vânătoare autorizată. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.


Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor al SMURD, cu o plagă prin împuşcare la antebraţ, a fost stabilizat şi predat, conştient şi cooperant, echipajului de terapie intensivă mobilă, care l-a transportat la spital, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

 


 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Alba, mort după ce s-a împușcat accidental cu arma de vânătoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter