Ştiri din Transilvania

A fost prins unul dintre suspecții de uciderea omului de afaceri din Sibiu. Ceilalți doi au fugit din țară.

Unul dintre cei trei suspecţi în cazul morţii afaceristului jefuit a fost prins de poliţişti în Dolj.

Bărbatul a fost reținut/ Foto: pixabay.com Bărbatul a fost reținut/ Foto: pixabay.com

 

 


Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, a confirmat joi seară că a fost prins unul dintre cei trei bărbați care l-au ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Polițiștii și procurorul criminalist care s-a ocupat de caz au prezentat, pas cu pas, traseul celor trei criminali și ai celor doi care l-au ajutat. Legistul a stabilit că, cauza decesului omului de afaceri a fost asfixia mecanică.

CITEȘTE ȘI:
Cei trei bărbați care au ucis un om de afaceri din Sibiu, identificați. Indivizii ar fi părăsit țara

Şeful IPJ Sibiu a declarat că acesta a rămas în ţară iar ceilalţi doi, tot din Dolj, ar fi plecat în străinătate.


Unul dintre aceştia a trecut graniţa cu o maşină condusă de un alt bărbat, din judeţul Timiş, care a fost reţinut de asemenea vineri.

„Tot în cadrul activităților investigative, s-a stabilit faptul că, după comiterea faptei,  suspecții s-au întors în data de 06.11.2023, în jurul orelor 04.20, la apartamentul închiriat și au părăsit municipiul Sibiu cu un taxi în aceeași dată, în jurul orelor 07.20, cursa fiind făcută până la Deva, județul Hunedoara, unde aveau un autoturism. În continuare,  suspecții s-au deplasat pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș, la locuința suspectului care i-a adus în Sibiu.  În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, 2 dintre  suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara, în prezent desfășurându-se activități de localizare pentru cel de-al treilea suspect, despre care există date și indicii că se află pe teritoriul României”, a declarat procurorul criminalist Valentin Florescu. 


Afaceristul sibian a fost bătut şi legat în propria casă şi a decedat ulterior la spital, după ce s-a asfixiat, spun anchetatorii. Cei trei atacatori au venit la Sibiu cu o maşină condusă de bărbatul din Timiş şi împreună cu o femeie, care nici ea nu este încă prinsă. Femeia i-a ajutat şi le-a închiriat un apartament în comuna Şelimbăr, lângă municipiul Sibiu, în care au locuit câteva zile. Pe urmă s-au ascuns în podul unei case de vizavi de casa afaceristului, acest imobil nefiind locuit.

Cei trei au reuşit să fure 16 ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa omului de afaceri, după ce l-au bătut şi torturat pe acesta şi i-au ameninţat fiica că o omoară dacă nu spune unde sunt ascunşi banii. Fata şi iubita afaceristului au scăpat cu viaţă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit omul de afaceri din Sibiu care a fost atacat de hoți în propria casă. Indivizii care l-au jefuit, căutați de Poliție

Un bărbat din Sibiu a ajuns în comă profundă la spital, după ce a fost bătut de hoți în propria casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter