Ştiri din Transilvania

Un bărbat din Sibiu a ajuns în comă profundă la spital, după ce a fost bătut de hoți în propria casă

Un bărbat a ajuns internat în comă profundă în secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a fost bătut în cursul nopţii de mai mulţi hoţi care i-au pătruns în casă.

Cameră de spital/ Foto: pixabay.com Cameră de spital/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat este internat în comă profundă în secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a fost bătut în cursul nopţii de mai mulţi hoţi care i-au pătruns în casă, potrivit Poliţiei şi reprezentanţilor spitalului.

 


„Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopţii trecute la Unitatea de Primi Urgenţe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconştient, după un stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului unde a fost găsit. Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri şi a afectat investigaţii medicale. Pacientul este internat în cadrul secţiei Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de faţă intubat, ventilat mecanic şi în stare critică, în comă profundă”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

Poliţiştii au fost sesizaţi asupra furtului şi agresiunii, la jumătate de oră după ce a avut loc.


„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03:00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat că, la aceeaşi dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar şi ar fi sustras mai multe bunuri. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un francez s-a aruncat din maşină pe autostradă. E în comă la spital. Totul ar fi început de la o ceartă cu iubita.

Harta Șpăgii din spitale, în Octombrie. Cum vrea ministerul Sănătății să blocheze sesizările pacienților? „S-au trezit brusc, când datele au fost scoase la lumină, să schimbe întrebările”

abonare newsletter