Ştiri din Transilvania

Carambol între 6 mașini, pe autostrada A1. 3 adulți și un bebeluș, duși la spital

Patru persoane - trei adulţi şi un copil de 6 luni - au fost transportaţi, cu ambulanţele, la spitale din municipiul Sibiu, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie.

Patru persoane - trei adulţi şi un copil de 6 luni - au fost transportaţi, cu ambulanţele, la spitale din municipiul Sibiu, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie/ Foto: DRDP Brașov Patru persoane - trei adulţi şi un copil de 6 luni - au fost transportaţi, cu ambulanţele, la spitale din municipiul Sibiu, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie/ Foto: DRDP Brașov

 

 


Patru persoane - trei adulţi şi un copil de 6 luni - au fost transportaţi, cu ambulanţele, la spitale din municipiul Sibiu, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie, a anunţat ISU Sibiu.

 


„Din fericire, toate persoane sunt conştiente, 4 adulţi refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulţi şi sugarul de 6 luni”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Iniţial, s-a anunţat că sunt nouă persoane implicate în accident, însă au fost opt. Traficul în zona accidentului se desfăşoară îngreunat.


„Poliţiştii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea - Deva intervin la un accident de circulaţie, soldat cu victime, produs pe A1, la km 238, sensul Sebeş - Boiţa, în zona ieşirii spre Cisnădie. În accident sunt implicate mai multe autovehicule. Traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În acest caz, a fost activat planul roşu de intervenţie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe drumul Cluj-Oradea, la Negreni. Mașină răsturnată și două persoane consultate de medici - FOTO

Accident în Cuzdrioara! Un șofer a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara drumului - FOTO

abonare newsletter