Actualitate

Accident în Cuzdrioara! Un șofer a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara drumului - FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, în comuna Cuzdrioara, județul Cluj. O mașină a ajuns în decor.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, în comuna Cuzdrioara, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, în comuna Cuzdrioara, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, în comuna Cuzdrioara, județul Cluj.

 


La locul accidentului a fost găsită o mașină ieșită în decor.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Mănășturel, comuna Cuzdrioara. Echipajele au găsit la fața locului un autoturism ieșit în afara părții carosabile, însă din fericire nu există victime încarcerate. O persoană primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, prezentând afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 9:11

„Conducătorul auto, de aproximativ 20 de ani, va fi transportat la spital, fiind conștient și cooperant”, a transmis ISU Cluj.


„La data de 11 noiembrie a.c.,  în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dej au intervenit la un accident rutier, înregistrat în comuna Cuzdrioara.
Conform primelor cercetări a rezultat că un tânăr, de 19  ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu autoturismul înspre municipiul Dej, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, ar fi acroșat un utilaj buldoexcavator parcat în afara părții carosabile, semnalizat cu balize direcționale, ulterior intrând în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.
În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, au adăugat reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între Feleacu și Vâlcele! O mașină, ieșită în decor - FOTO

Băut și fără permis a provocat un accident și a fugit de la locul evenimentului. A lăsat în urmă o victimă

Ultimele Stiri
abonare newsletter