Ştiri din Transilvania

O femeie și-a găsit mama ucisă în casă, iar criminalul a încercat să o tragă înăuntru. Bărbatul a fost prins de polițiști

Un bărbat de 47 de ani a fost prins după ce ar fi omorât mama fostei sale concubine. Acesta a fost depistat pe raza orașului Simeria, iar la vederea oamenilor legii ar fi încercat să fugă.

Femeia a fost găsită pe podea/ Foto: Depositphotos.com Femeia a fost găsită pe podea/ Foto: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii din județele Gorj și Hunedoara au fost trei zile în alertă, după ce un gorjean a omorât o femeie din Simeria.


În vârstă de 47 de ani, bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată, după ce sâmbătă după-amiază a intrat în locuinţa fostei sale concubine şi ar fi ucis-o pe mama acesteia.


CITEȘTE ȘI:
Cruzime fără margini! Câine legat și târât de o mașină. Ce a declarat stăpânul? FOTO

Potrivit poliţiştilor, victima a fost descoperită sâmbătă de către fiica sa, atunci când s-a întors acasă de la serviciu. Aceasta a găsit uşa locuinţei întredeschisă, iar în casă se afla fostul său concubin, care a încercat să o tragă în apartament. Femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a fugit. Când a intrat în locuinţă, aceasta şi-a găsit mama căzută pe podea.

Bărbatul, prins după trei zile

Bărbatul a fost prins luni de către poliţişti şi jandarmi, în timpul acţiunii unul dintre poliţişti efectuând un foc de avertisment în plan vertical deoarece suspectul a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.


„Bărbatul a fost prins (...) pe raza oraşului Simeria, de către poliţişti şi jandarmi. La vederea oamenilor legii, bărbatul a încercat sa fugă, fiind urmărit şi imobilizat, după ce unul dintre poliţişti a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Simeria, pentru audieri şi luarea măsurilor legale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Crimă urmată de sinucidere? Tânără de 29 de ani, găsită moartă pe podea și un bărbat spânzurat în baie, în Turda

CRIMĂ la Mănăstireni. Femeie de 73 de ani, găsită moartă. Ucigașul este căutat de polițiști

abonare newsletter