Actualitate

CRIMĂ la Mănăstireni. Femeie de 73 de ani, găsită moartă. Ucigașul este căutat de polițiști

O femeie a fost găsită fără suflare la Mănăstireni, județul Cluj, prezentând leziuni la nivelul capului. Polițiștii îl caută pe autorul crimei.

Polițiștii investighează o crimă ce a avut loc sâmbătă în localitatea Mănăstireni din județul Cluj. Sursa: Depositphotos.com Polițiștii investighează o crimă ce a avut loc sâmbătă în localitatea Mănăstireni din județul Cluj. Sursa: Depositphotos.com

 

 


O femeie de 73 de ani a fost găsită moartă în Mănăstireni, sâmbătă la prânz. Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a transmis că femeia prezenta leziuni la nivelul capului, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 


„În data de 8 iulie a.c., în jurul orei 13.50, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, o persoană a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în localitatea Mănăstireni, comuna Mănăstireni, a fost găsită o femeie, în vârstă de 73 de ani, decedată, care prezenta leziuni la nivelul capului.

S-a constituit o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secției 8 Poliție Rurală Huedin”, a transmis IPJ Cluj.


Polițiștii acționează în continuare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru identificarea autorului, care, deocamdată, rămâne necunoscut.

„S-a procedat la efectuarea cercetării la fața locului, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. De asemenea, se efectuează activități investigativ-operative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și în vederea identificării autorului”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Sursa: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Crimă în Satu Mare. Femeie ucisă de zugravul pe care îl angajase să îi renoveze apartamentul

abonare newsletter