Ştiri din Transilvania

Un francez s-a aruncat din maşină pe autostradă. E în comă la spital. Totul ar fi început de la o ceartă cu iubita.

Un cetăţean francez s-ar fi aruncat dintr-un autoturism în mers pe autostrada A1, în zona municipiului Arad, după ce s-ar fi certat cu iubita sa.

Bărbatul ar fi sărit din mașină în urma unei dispute cu iubita/ Foto: pexels.com Bărbatul ar fi sărit din mașină în urma unei dispute cu iubita/ Foto: pexels.com

 

 


Un cetăţean francez s-ar fi aruncat dintr-un autoturism în mers pe autostrada A1, în zona municipiului Arad, după ce s-ar fi certat cu iubita sa. Bărbatul a ajuns în comă la spital.

 


Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, francezul are 62 de ani şi era pasager pe locul din dreapta din faţă.

CITEȘTE ȘI:
Descoperire macabră pe plajă. O tânără a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord

„Victima a sărit din autoturism şi se află în stare comatoasă. Este transportată la Unitatea de Primire Urgenţe”, a transmis SAJ.


În imagini video care circulă în mediul online se vede cum autoturismul circulă cu viteză în momentul în care bărbatul cade pe partea carosabilă şi se rostogoleşte aproximativ 20 de metri.

Referitor la acest incident, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că se fac cercetări, în timp ce surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru agerpres.ro, că iubita francezului, care este din Bulgaria, a spus că bărbatul a sărit din maşină după ce au avut o ceartă. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie la o nuntă din Irak. 100 de morți și 150 de răniți după un incendiu. Sala ar fi luat foc din cauza artificiilor folosite. VIDEO

Explozie pe șantierul UMB, pe Autostrada Moldovei! Patru muncitori morți și cinci răniți

Ultimele Stiri
abonare newsletter