Ştiri din Transilvania

EXPLOZIE urmată de incendiu, la un bloc din Sibiu. Două persoane au murit și peste 20 sunt evacuate

O explozie urmată de incendiu a avut loc la un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Iazului din municipiul Sibiu. Două persoane au murit.

EXPLOZIE urmată de incendiu, la un bloc din Sibiu. FOTO: Mesagerul de Sibiu EXPLOZIE urmată de incendiu, la un bloc din Sibiu. FOTO: Mesagerul de Sibiu

 

 


Pompierii militari sibieni au intervenit duminică dimineață pe strada Iazului din muncipiul Sibiu, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc. La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere,  o autoscară, o ATPVM, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj SAJ, scrie Mesagerul de Sibiu.

 


Pompierii au reușit pătrunderea în apartamentul în care a avut loc explozia. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfășoară operațiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului. Pompierii acționează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum, incendiul a fost lichidat.

„Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum”, spune Sg.maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.


Strada Iazului a fost blocată pe tronsonul cuprins între străzile Ludoș și Valea Aurie pentru a permite intervenția pompierilor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ziua și incendiul, la Pata Rât. Un pat dintr-o baracă, cuprins de flăcări

abonare newsletter