Ştiri din Transilvania

Noi detalii privind atacul sângeros din parcarea unui supermarket din Arad. Înainte de a înjunghia cu o șurubelnița victima, agresorul a împușcat-o

Bărbatul care a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, joi după-amiază, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, fusese înainte împuşcat în cap cu un pistol cu glonţ.

Bărbatul care a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, joi după-amiază, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, fusese înainte împuşcat în cap cu un pistol cu glonţ/ Foto: depositphotos.com Bărbatul care a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, joi după-amiază, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, fusese înainte împuşcat în cap cu un pistol cu glonţ/ Foto: depositphotos.com

 

 


Bărbatul care a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, joi după-amiază, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, fusese înainte împuşcat în cap cu un pistol cu glonţ, afirmă anchetatorii după investigaţiile medicilor, iar agresorul a fost reţinut.

 


Când victima a fost dusă la spital de un echipaj de ambulanţă se observase o rană la nivelul capului, însă iniţial s-a crezut că a fost o înţepătură făcută tot cu şurubelniţa. În timpul investigaţiilor medicale amănunţite, s-a constatat că în creier se află un glonţ.

Soțul gelos și-a recunoscut fapta

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat vineri, pentru agerpres, că atacatorul are 50 de ani şi şi-a recunoscut faptele în timpul audierii.


Conform anchetatorilor, pe fondul geloziei, suspectul a urmărit-o pe concubina sa, cu care avea o relaţie de 25 de ani, iar când a văzut-o cu un alt bărbat în parcarea unui supermarket, i-a atacat pe amândoi. Agresorul l-a împuşcat în cap pe bărbatul care îi însoţea concubina, iar apoi l-a înjunghiat în gât cu o şurubelniţă. Pe femeie a bătut-o şi a călcat-o cu picioarele pe cap.

CITEȘTE ȘI:
Bărbat înjunghiat în gât cu o şurubelniţă de un soț gelos, lângă un supermarket. Agresorul avea la el și un pistol

La sosirea medicilor, după ce martorii au sunat la 112, bărbatul avea încă înfiptă şurubelniţa în gât. Procurorii l-au reţinut pe atacator pentru 24 de ore şi vineri îl vor prezenta judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru „violenţă în familie în modalitatea tentativei la omor calificat cu premeditare şi asupra a două sau mai multe persoane”, dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală.


Pistolul folosit a fost găsit de poliţişti pe jos, în parcare, imediat după atac. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, bărbatul împuşcat şi înjunghiat este în stare critică şi se află intubat la Terapie Intensivă. Femeia este şi ea internată şi are nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad informase, joi, că „poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înţepat în zona gâtului cu un obiect ascuţit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic”. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Femeie arestată după ce și-a înjunghiat concubinul. Totul a pornit de la o ceartă

Un elev clujean, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. A înjunghiat un băiat pe care l-a provocat pe Instagram

abonare newsletter