Ştiri din Transilvania

Un loc tropical în centrul Avrigului, piscină cu apă caldă la 32 de grade – rămâne deschisă până la sfârșit de Octombrie (P)

Chiar dacă diversele manifestări ale toamnei sunt tot mai prezente în ultimele zile, nu înseamnă că nu ne putem bucura încă de ceea ce vara ne mai oferă: zile călduroase, cu temperaturi destul de ridicate, plăcute și multe ore cu soare strălucitor pe cer. Tocmai de aceea, credem că timpul acesta este mai mult decât perfect pentru bălăceală și plajă.

Chiar dacă diversele manifestări ale toamnei sunt tot mai prezente în ultimele zile, nu înseamnă că nu ne putem bucura încă de ceea ce vara ne mai oferă/ Foto: Corabia Piraților Avrig Chiar dacă diversele manifestări ale toamnei sunt tot mai prezente în ultimele zile, nu înseamnă că nu ne putem bucura încă de ceea ce vara ne mai oferă/ Foto: Corabia Piraților Avrig

 

Pentru toți aceia care   își doresc să aibă parte de o experiență de vacanță la mijlocul lunii septembrie, lansăm invitația de a intra în rândul oaspeților celei mai noi piscine din județul Sibiu, obiectiv aflat la Palatul Brukenthal din Avrig în  cadrul Complexului Corabia Piraților care completează oferta de agrement și divertisment pentru oaspeții Palatului Brukenthal.


 

La doar 25 de kilometri depărtare de Sibiu, într-un cadru amenajat cu elemente tropicale, mult bun gust și grijă la detalii Beach Club Corabia Piraților oferă oaspeților ambianța și toate facilitățile necesare pentru a se simți ca în vacanță. Oferim celor ce ne vizitează  șezlonguri cu măsuțe și umbrele, baldachine, plajă cu nisip și zona de relaxare pentru reflexoterapie, piscină cu hidromasaj, o experiență completă chiar la noi acasă la poalele Munțiilor Făgăraș.


Temperatura de 32 grade Celsius  cu ajutorul unor pompe de căldură de mare capacitate și a unui sistem de filtrare, tratare și recirculare a apei de ultimă generație aduse special din Franța, avem certitudinea că oferim oaspeților noștri tot ce este mai bun pentru a se simți ca în vacanță, la fel ca în cele mai râvnite și cunoscute destinații turistice de vară.

La noi, nu doar adulții se pot bucura de bălăceală și plajă. În cadrul complexului, există și o piscină de mici dimensiuni, în care copiii mai mici sau mai mari se pot juca și relaxa în siguranță.


Sursa: Corabia Piraților Avrig

Pentru oaspeții noștri am amenajat o terasă și un beach bar, unde este disponibilă o gamă variată de băuturi și mâncăruri rapide, ce pot satisface gusturile culinare și dorințele dumneavoastră.

Sursa: Corabia Piraților Avrig

Așadar, până la finalul lunii octombrie, vă așteptăm la Corabia Piraților în Avrig, pentru a ne bucura împreună de soare, apă caldă și timp de calitate. În zilele fiecărui sfârșit de săptămână, pregătim pentru oaspeți petreceri și multe surprize.


Sursa: Corabia Piraților Avrig

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La Palatul Brukenthal Avrig, a debutat „Festivalul Cartofului” (P)

Ne așteaptă un weekend cu soare și apă caldă la Corabia Piraților din Avrig (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter