Ştiri din Transilvania

Transfăgărășanul, închis sâmbătă între Vidraru și Bâlea Lac pentru triatlonul Transfier. Turiștii pot urca la Bâlea Lac doar dinspre Sibiu

Drumul Național 7 C – Transfăgărășan se închide sâmbătă, 2 septembrie între Barajul Vidraru (Argeș) și Bâlea Lac (Sibiu) pentru desfășurarea competiției sportive ,,Transfier” 2023.

Transfăgărășan/Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Facebook.com Transfăgărășan/Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Facebook.com

 

 


Circulația va fi închisă, sâmbătă, de la ora 07:00 la 18:00, iar la Bâlea Lac turiștii pot urca dinspre Cârțișoara și Bâlea Cascadă, tronsonul de pe versantul nordic. Transfier presupune 1,9 kilometri - probă de înot în Lacul Vidraru, 90 de kilometri - ciclism și 21 de kilometri de alergare. 

 


,,Sâmbătă, 02.09.2023, în intervalul orar 07:00 – 18:00, se va închide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între Barajul Vidraru – Bâlea Lac (km 62 +100 – km 116+808), pentru toate categoriile de autovehicule, în vederea desfășurării competiției sportive de triatlon TRANSFIER 2023.

„Transfier” este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat”, a transmis CNAIR.


DN 7 C Piscu Negru-Bâlea Lac-Bâlea Cascadă este a doua cea mai înaltă șosea din țară după DN 67 C Transalpina.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Circulația pe Transfăgărășan, deschisă pe timp de zi. Șoferii, avertizați să nu hrănească urșii

Programul de circulație pe Transalpina, prelungit. Traseul va fi accesibil timp de 12 ore, cu limită de viteză

abonare newsletter