Ştiri din Transilvania

Un copil de 2 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Un băiat de 2 ani a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul patru al unui bloc din municipiul Sibiu.

Copilul a fost salvat miraculos de o sârmă unde se întind rufele/ Foto: pixabay.com Copilul a fost salvat miraculos de o sârmă unde se întind rufele/ Foto: pixabay.com

 

 


Marți, 22 august, la ora 15:01, prin apel 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu despre faptul că un copil în vârstă de 2 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Oslo din municipiul Sibiu, scrie mesageruldesibiu.ro

 


„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgenţă în municipiul Sibiu, strada Oslo, unde un băiat, în vârstă de 2 ani, a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul 4 al unui bloc. Din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din faţa blocului, iar mai apoi pe pământ”, precizează ISU.

CITEȘTE ȘI:
Ireal! O „mamă” și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui hotel. Unul dintre micuți a murit

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conştientă, fără traumatisme vizibile şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigaţii de specialitate.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în apartament se mai aflau cei doi părinţi şi un alt minor, în vârstă de 6 ani.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident”, au menţionat poliţiştii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ambarcațiune scufundată într-un lac din Cluj. Trei persoane, inclusiv un copil, ieșite la mal - FOTO

Accident între un camion, un microbuz și o mașină, lângă Băișoara. O femeie și un copil de 6 ani, la spital!

Ultimele Stiri
abonare newsletter