Național

Ireal! O „mamă” și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui hotel. Unul dintre micuți a murit

Un copil a murit, iar un altul a fost rănit după ce, în noaptea de duminică spre luni, au fost aruncaţi de mama lor de la primul etaj al unui hotel din municipiul Botoşani.

Mai multe mașini de poliție/ Foto: pixabay.com Mai multe mașini de poliție/ Foto: pixabay.com

 

 


Un copil a murit, iar un altul a fost rănit după ce, în noaptea de duminică spre luni, au fost aruncaţi de mama lor de la primul etaj al unui hotel din municipiul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

 


Potrivit sursei citate, după ce a făcut acest gest, mama celor doi copii a ameninţat că se aruncă şi ea de la etaj.

CITEȘTE ȘI:
Crimă ȘOCANTĂ! O mamă și-a OMORÂT copiii, unul de doar 4 luni, iar altul de aproape 2 ani

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta”, a precizat luni oficialul IPJ.


Femeia a fost condusă la o unitate spitalicească pentru evaluarea stării de sănătate. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă oribilă în Satu Mare. O mamă şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei

abonare newsletter