Ştiri din Transilvania

Cioban reținut, după ce și-a ucis un coleg cu bâta și un briceag, la o stână din județul Sibiu

Un bărbat de 41 de ani a fost ucis cu un briceag şi o bâtă la o stână de pe raza comunei Alţâna, autorul crimei, un bărbat de 27 de ani, fiind reţinut sub acuzaţia de omor.

Briceag înfint într-un buștean/ Foto: pixabay.com Briceag înfint într-un buștean/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat de 41 de ani a fost ucis cu un briceag şi o bâtă la o stână de pe raza comunei Alţâna, autorul crimei, un bărbat de 27 de ani, fiind reţinut sub acuzaţia de omor, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 


Conform sursei citate, omorul a avut loc duminică, pe fondul unui conflict spontan.

CITEȘTE ȘI:
Tânăr de 23 de ani, reținut de polițiști. A schingiuit o pisică și a postat imaginile pe internet

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de 20.08.2023, în jurul orei 12,00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei. Incidentul a avut loc la o stână de pe raza comunei Alţâna, judeţul Sibiu, unde cei doi bărbaţi erau ciobani”, arată procurorii.


În cursul acestei zile va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu - Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a scăpat cu SUSPENDARE, după ce a ucis 2 mame pe o stradă din Cluj: „Familia noastră încă suferă. Dreptatea aparține mereu vinovaților?!”

O femeie de 34 de ani a fost reţinută după ce şi-a ucis tatăl. Totul a început de la o ceartă

Ultimele Stiri
abonare newsletter