Ştiri din Transilvania

O barcă cu 6 oameni s-a răsturnat pe lacul Colibiţa, în urma unei vijelii. Alte 2 persoane se aflau pe o hidrobicicletă

O barcă aflată pe lacul Colibiţa din judeţul Bistriţa-Năsăud, în care se aflau şase persoane, a fost răsturnată în urma unei vijelii produse în zonă joi.

Pompieri și scafandri pe Lacul Colibița/ Foto: arhivă ISU Bistrița - Năsăud - Facebook Pompieri și scafandri pe Lacul Colibița/ Foto: arhivă ISU Bistrița - Năsăud - Facebook

 

 


O barcă aflată pe lacul Colibiţa din judeţul Bistriţa-Năsăud, în care se aflau şase persoane, a fost răsturnată în urma unei vijelii produse în zonă joi, în jurul orei 13:00.

 


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a transmis că pe lac se mai afla şi o hidrobicicletă, în care erau două persoane.

„Echipaje specializate de la Staţia de Pompieri Prundu Bârgăului şi Detaşamentul de Pompieri Bistriţa au fost direcţionate pe lacul Colibiţa, unde, din primele informaţii, o barcă cu mai multe persoane s-a răsturnat şi în altă zonă de pe lac două persoane sunt pe hidrobicicletă”, a informat ISU.


Cele opt persoane din barcă şi din hidrobicicletă au fost recuperate cu ajutorul altor ambarcaţiuni. Potrivit ISU, persoanele se află în afara oricărui pericol.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare hidrologică. Cod Galben de inundații și viituri pe râurile din Cluj

Furtuna a făcut ravagii! Acoperișuri smulse de vânt și și copaci căzuți pe drumuri, în localități din Cluj. FOTO

S-A RUPT CERUL în Cluj-Napoca. Mesaje RO-ALERT: „Evitați deplasările”

abonare newsletter