Actualitate

Furtuna a făcut ravagii! Acoperișuri smulse de vânt și și copaci căzuți pe drumuri, în localități din Cluj. FOTO

În urma furtunii de joi, 13 iulie, pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe localități din județul Cluj pentru a înlătura copaci doborâți pe drum, dar și două acoperișuri.

Furtuna a făcut prăpăd în Cluj/ Foto: ISU Cluj Furtuna a făcut prăpăd în Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

 


Autoritățile au emis, joi, mesaje Ro-Alert pentru locuitorii din mai multe localități din județul Cluj, fiind emis un cod portocaliu de furtună.

 


Pompierii intervin în aceste momente în mai multe localități din Cluj unde s-au înregistrat copaci căzuți pe drum și acoperișuri luate de vânt.

„În urma fenomenelor meteo din ultima oră, echipajele noastre desfășoară intervenții în mai multe locuri din județ. 
Pompierii de la Detașamentul Huedin au degajat un copac căzut pe carosabil pe DN1 E60, la ieșire din Huedin. De asemenea, s-au înregistrat mai mulți arbori căzuți între Someșu Cald și Mărișel, pe DJ 107. La fața locului intervine Punctul de Lucru Florești.
În paralel, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca se află în localitatea Măcicașu, comuna Chinteni, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.
În localitatea Livada, pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit pentru eliberarea carosabilului, după ce a căzut un acoperiș. Respectivul echipaj se va deplasa acum în Gherla, pe strada Dejului, unde s-a raportat un arbore căzut.
Nu în ultimul rând, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin pe DJ107R, între Făget și Ciurila, pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil.
Suntem sprijiniți de SVSU Gherla, care se va deplasa pe strada Alexandru Vlahuță din Gherla, la un acoperiș căzut.  
Misiunile și solicitările sunt în dinamică!”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Update ora 13:34: „Un echipaj de la Detașamentul Dej acționează în Gherla, pe strada Alexandru Vlahuță, unde acoperișul unui bloc a căzut parțial peste patru autoturisme. Suntem sprijiniți la intervenție de către SVSU Gherla”, a adăugat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

S-A RUPT CERUL în Cluj-Napoca. Mesaje RO-ALERT: „Evitați deplasările”

Doi bărbați și 8 vaci au fost găsiți morți pe câmp, în județul Cluj! I-ar fi lovit FULGERUL.

abonare newsletter