Ştiri din Transilvania

Polițist lovit de o mașină în timp ce dirija traficul într-o intersecție din Alba-Iulia. Agentul a primit îngrijiri medicale

Un poliţist rutier fost rănit joi în timp ce desfăşura activităţi de dirijare a traficului într-o intersecţie din municipiul Alba Iulia.

Un poliţist rutier fost rănit joi în timp ce desfăşura activităţi de dirijare a traficului într-o intersecţie din municipiul Alba Iulia/ Foto: Politia Rutiera Iasi - Facebook Un poliţist rutier fost rănit joi în timp ce desfăşura activităţi de dirijare a traficului într-o intersecţie din municipiul Alba Iulia/ Foto: Politia Rutiera Iasi - Facebook

 

 


Un poliţist rutier fost rănit joi în timp ce desfăşura activităţi de dirijare a traficului într-o intersecţie din municipiul Alba Iulia, după ce a fost lovit de o maşină condusă de către o femeie.

 


„În această dimineaţă, în jurul orei 08,00, o femeie de 62 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecţiei străzii Ştefan cel Mare cu Calea Moţilor din Alba Iulia, a surprins şi accidentat un poliţist rutier care desfăşura activităţi de dirijare a traficului în intersecţie. 

În urma accidentului, poliţistul a suferit leziuni uşoare la un braţ şi a primit îngrijiri medicale”, a transmis presei Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.


Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui accident, a precizat IPJ Alba. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în parcarea unui supermarket din Turda. Un motociclist a ajuns la spital. FOTO

Tânăr de 21 de ani, implicat într-un accident în Poieni. Avea permisul suspendat și a fugit de la locul faptei

Ultimele Stiri
abonare newsletter