Ştiri din Transilvania

Accident între două autocare pline cu minori la Sibiu! UPDATE: 34 de copii ajung la spital! VIDEO

Accident de circulație miercuri seara pe DN1 la Hula Bradului, județul Sibiu, între două autocare. 90 de adolescenți sunt implicați.

Accident între două autocare. 90 de adolescenți implicați / Foto: ISU Sibiu Accident între două autocare. 90 de adolescenți implicați / Foto: ISU Sibiu

 

 


Conform primelor informații, în accident sunt implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani, scrie mesageruldesibiu.ro.

La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție.


34 de persoane primesc îngrijiri medicale, nu sunt persoane încarcerate, nici persoane grav rănite, potrivit ISU Sibiu.

UPDATE: Până la acest moment au fost evaluate medical 65 de persoane, toate sunt conștiente și cooperante. Trei persoane sunt transportate la spital: două persoane în vârstă de 15 ani și una în vârstă de 17 ani. Acuză dureri cervicale, sunt conștiente și cooperante, mai scrie mesageruldesibiu.


Cele două autocare au intrat în coliziune față – spate, a anunțat Poliția. Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

UPDATE 2: 34 de copii, duși la spital


Un număr de 34 de copii care se aflau în cele două autocare implicate, miercuri seară, într-un accident produs pe DN 1, la Poiana Bradului, au primit îngrijiri medicale până la acest moment, ei suferind atac de panică şi diverse traumatisme, arată IGSU.

„În cele două autocare se aflau 90 de persoane - 2 şoferi, 4 profesori şi 84 de copii cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani. Până la momentul actual au fost îngrijiţi medical 34 de copii (atac de panică şi diverse traumatisme)", transmite sursa citată.


34 de copii vor fi duşi la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, a declarat pentru agerpres.ro directoarea spitalului, Camelia Grigore.

UPDATE 3: Planul roșu a fost dezactivat la ora 22:32.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Locomotiva unui tren cu 22 de vagoane încărcate cu motorină a luat foc pe ruta Oradea - Cluj! VIDEO

Eleva care s-a înecat cu un jeleu, internată la ATI la Spitalul de Copii Cluj-Napoca: „Este în comă profundă”

abonare newsletter