Ştiri din Transilvania

Locomotiva unui tren cu 22 de vagoane încărcate cu motorină a luat foc pe ruta Oradea - Cluj! VIDEO

Locomotiva unui tren de marfă cu 22 de vagoane încărcate cu motorină, care circula pe ruta Oradea - Cluj-Napoca, a luat foc într-o zonă aglomerată, de case.

Incendiu la locomotiva unui tren care avea vagoanele încărcate cu motorină / Foto: captură video ebihoreanul.ro YouTube, preluat de la Asoiația Salvadrone

 

 


Incendiul la locomotiva trenului a izbucnit miercuri în apropierea gării din Oradea, scrie ebihoreanul.ro.

„ISU Bihor a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la locomotiva unui tren de marfă, cu 22 de vagoane încărcate cu motorină, care se deplasa pe direcția Oradea - Cluj, evenimentul producându-se la circa 200 de metri de Stația CFR Oradea - Gara Oradea (...) Ajunși în cel mai scurt timp la locul intervenției, pompierii militari au reușit să localizeze rapid incendiul, care se manifesta la compartimentul motor, lichidând complet focarele în jurul orei 14.20”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, Camelia Roșca, potrivit sursei citate.


Cauza probabilă a incendiului a fost „exploatarea necorespunzătoare a unor elemente componente ale generatorului”. Ebihoreanul.ro mai scrie că unele filtre de aer aflate amplasate deasupra generatorului, care nu erau curățate, s-au aprins.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Eleva care s-a înecat cu un jeleu, internată la ATI la Spitalul de Copii Cluj-Napoca: „Este în comă profundă”

Un grup de francezi a furat o bicicletă dintr-un bar din centrul Clujului: „Să se grăbească să o înapoieze”

Ultimele Stiri
abonare newsletter