Ştiri din Transilvania

Un ofițer din Satu Mare a fost găsit împușcat în mașină. Anchetatorii cred că este vorba de o sinucidere

Un ofițer de la Serviciul de Informații și Protecție Internă și-ar fi pus capăt zilelor în propria mașină, cu armamentul din dotare.

Un ofițer de la Serviciul de Informații și Protecție Internă și-ar fi pus capăt zilelor în propria mașină, cu armamentul din dotare/ Foto: pixabay.com Un ofițer de la Serviciul de Informații și Protecție Internă și-ar fi pus capăt zilelor în propria mașină, cu armamentul din dotare/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost găsit decedat, împuşcat în cap, vineri dimineaţa, în propria maşină aflată într-o parcare din municipiul Satu Mare.

 


Bărbatul era cadru militar activ în structura Serviciului Judeţean de Protecţie Internă (SIPI), informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit polițiștilor, nu se exclude ipoteza sinuciderii.


„La data de 3 martie, în jurul orelor 08,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul ca, în municipiul Satu Mare, o persoană ar fi comis un act suicidal, prin folosirea unei arme tip pistol. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul ca aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauza, respectiv un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, deţinea calitatea de cadru militar activ în structura Serviciului Judeţean de Protecţie Internă Satu Mare”, precizează IPJ.

Verificările în cauză sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit polițistul din Dej care s-a împușcat în cap. Bărbatul se afla în moarte cerebrală

Un tânăr a fost împuşcat accidental la o vânătoare ilegală. Victima a ajuns la spital

abonare newsletter